Cursuri de Aquafit!

Aquafit este o formă de gimnastică antrenantă și distractivă în apă care îți pune în mișcare întreg sistemul limfatic, ajutând la buna funcționare a organelor interne. Exercițiile sunt sigure și permit o dezvoltare foarte bună a echilibrului și mobilității. Spre deosebire de sporturile pe care le practicăm la sală, aquafit este o metodă de antrenament fără impact violent asupra organismului. Nu afectează articulațiile și tendoanele, pune în funcțiune toți muschii corpului și relaxează atât corpul, cât și mintea. Apa masează pielea și permite oxigenarea țesuturilor, prevenind apariția varicelor, a hipertensiunii arteriale, reumatismului și osteoporozei, combătând în același timp senzația de „picioare grele“ și retenția de lichide.

Aceste beneficii suplimentare explică de ce participanții să se simtă atât de bine după un curs de Aquafit – corpul este mai degrabă împrospătat și fresh decât epuizat după efortul fizic. E atât de ușor și plăcut să faci gimnastică în apă!

Vă invităm cu drag să participați la o super oră de AQUAFIT, ora în care veți învăța noi tehnici deosebite de mișcare în apă!

Marți de la 19:00
Vezi mai multe detalii la secțiunea TARIFE