Despre noi

Aici va puteți crea și recrea legătura armonioasă între trup, minte și suflet, întrucât DruRelax este un centru de sănătate și un regenerator de energie. O experiență și o trăire bogată poate reprezenta și o reechilibrare mentală și emoțională.

Munciți din greu în fiecare zi a anului, acumulați stres și oboseală zi de zi? Din când în când trebuie să vă faceți și puțin timp pentru o bine meritată pauză. O zi la spa este o modalitate bună de a vă relaxa și eliberarea de stresul care s-a acumulat în ultimele luni sau ani.
În aceste vremuri, în România și în lume, ne confruntăm cu procesul de îmbătrânire demografică. Fiecare țară din fiecare colț al lumii, este afectată, iar schimbările provocate de acest proces, schimbă natura socială și economică a planetei. Câteva dintre cauze, spun specialiștii, sunt în primul rand, îndepărtarea de la natură, un stil de viață nesănătos și dezechilibrat, lipsa de activități sportive, un somn deficitar, dezechilibrul între locul de muncă și viață personală, etc.

Industria wellness-ului este mai puțin dezvoltată la noi în zonă și chiar în țară, însă, este un domeniu cu un rapid proces de creștere.
Mulți dintre noi evită o asemenea îngrijire din motive financiare și/sau din lipsa timpului. Dar dacă ar fi să investiți timp și energie nu o puteți face mai bine decât dacă o faceți special pentru dumneavoastră, oferindu-vă câteva clipe deosebite. În plus, în ziua de azi, o zi la spa nu mai este ceva ce nu ne putem permite. Prețurile sunt la nivelul rezonabile pentru orice buzunar, iar efectele și rezultatele obținute în urma unui tratament corespunzător la spa merită toată invetiția.
Trebuie doar să vă faceți timp. Să doriți. O trăire de câteva ore poate reprezenta pentru dumneavoastră o reechilibrare mentală și emoțională, iar starea de bine este dată de multiplele servicii unice pe care vi le oferim.

Iată câteva motive pentru care mersul la spa nu este numai sănătos, ci și la prețuri accesibile:
~ Primul motiv pentru care ar trebui să frecventați un spa este faptul că acesta vă va întări în mod surprinzător imunitatea.
~ Zona de relaxare este special concepută pentru a vă face să vă detensionați și să stabiliți acea conexiune între minte și corp.
~ Ședințele la spa vă ajuta astfel să vă revitalizați și întineriți corpul cu exerciții, masaj, diferite arome, terapii și alimente delicioase.
~ Experiența spa e bazează pe un singur lucru: Dumneavoastră!

La DruRelax vă puteți forma legătura între corp, minte și suflet întrucât noi suntem un centru de sănătate, un generator de energii extraordinare.

Doar aici aveți o paletă de experiențe senzoriale, de la aspectul uluitor al mozaicului interior din hammam, la mirosul captivant și îmbietor al plantelor aromate, la senzația complexă pe care o are tratamentul hidroterapeutic al dușului emoțional, sau apa cu săruri minerale concentrate de Ocna Sugatag, completată de masajele de relaxare.

O gamă larga de servicii, dar in special, experienţe, care sunt menite să vă facă să mergeti acasă cu o stare de bine şi cu promisiunea de a vă reîntoarce în oaza noastră de relaxare !

La DruRelax am format o echipă de oameni tineri și pregătiți care așteaptă cu nerăbdare să vă ofere bunătate, grija și atenție la fiecare vizită. Credem cu tărie că pentru a empatiza cu dorințele dumneavoastră, noi reușim să vă oferim cele mai minunate, plăcute și bogate experiențe la DruRelax, pentru că noi, oamenii, facem ca lucrurile să se întâmple!

Experienţa Dru' te încarcă mereu cu energie pozitivă!

 

 

ISTORIC

 

DruRelax este un Centru de natație, sportiv, spa&wellness, care a fost creat din pasiune de o familie iubitoare de sport, sănătate, stare de bine și bunătate.

Astfel, în octombrie 2011 își deschide pentru prima data porțile. Primele servicii care au venit în întâmpinarea clientilor au fost cele de sport urmand ca zona de spa&wellness sa devina functionala in anul 2012. In acelasi an am introdus in lista serviciilor noastre un cabinet modern de kinetoterapie si multiple proceduri de recuperare medicala, inclusv hidrokinetoterapia.

In mai puțin de un an de la demararea lucrărilor de extindere, proiectul se concretizeză și pe partea de bazine și constă în cea mai moderna și frumoasă bază de natație, sport și wellness din județ, chiar din nord-vestul țării.
In anul 2013 are loc inaugurarea oficială a bazinelor interioare, o nouă recepție, vestiare noi, parcare, cabinete de masaj si solarul.

Pe langa zona de Wellness care ofera saune uscate, saune umede, jacuzii , ciubar cu apa sarata, fotolii anatomice, dusuri emotionale, dus scotian, hammamul, se construiesc astfel 3 bazine de înot:
Bazin semiolimpic (1,50m) - acoperit și funcțional pe tot parcursul anului, fiind omologat și pentru competiții de înot
Bazin de relaxare și aquagym (1,20m) - cu paturi de hidromasaj, jeturi de apă, șezuturi cu hidromasaj și ciupercă de apă
Bazin de copii (0,60m) - cu tobogan și diferite jocuri de apă.

Iulie și august 2014 este luna în care se deschid piscinele exterioare (Piscina Mikey Mouse și Toboganele), parcarea nr. 2, terenul de fotbal pe nisip, terasa și barul exterior precum și bucătăria cu autoservire.

In prezent, ne bucuram clientii cu profesionalismul si amabilitatea angajatilor care pun la dispozitia celor care ne calca pragul servicii la nivel inalt conferind tabloul perfect pentru cateva ore de evadare cotidiana.
Satisfacerea clientilor nostri si calitatea serviciilor prestate reprezinta prioritatea numarul unu pentru noi si va asiguram de o explozie de proceduri care pot fi folosite pe intreg parcursul anului.
Între timp, deasupra recepției si a zonei de relaxare spa&wellness au inceput să prindă formă, timide, viitoarele camere de hotel ce își vor revendica priveliștea de la etajul 3.
In prezent, continuam povestea cu “între timp se mai construiește …”, pentru ca pe lista obiectivelor de îndeplinit se află spațiile de cazare, sala de conferințe, sala de evenimente si bineinteles spatiul verde destinat sezonului estival se extinde de la an la an cu tot mai multe piscine si tobogane si servicii de relaxare destinate doritorilor de miscare si sanatate!
In tot acest timp, ne-am implicat si am sustinut echipele sportive din judetul nostru, diverse grupuri care ne-au solicitat ajutorul incepand de la serviciile noastre de recuperare pana la celelalte proceduri pe care le avem la dispozitie

Suntem bucurosi de aportul pe care il putem aduce comunitatii si de faptul ca putem lua parte la educatia si dezvoltarea armoniasa a copiilor

Pentru mai multe detalii apelati cu incredere la consultantii nostri la nr tel: 0731005723 sau convingeti-va urmarindu-ne atat pe site-ul www.drurelax.ro cat si pe facebook.

Ce vă rămâne dumneavoastră de făcut acum, este să vedeți, să testați, să experimentați aceste servicii inedite create special, cu pasiune, muncă și multă dragoste pentru ca aici să simțiți că DruRelax este într-adevăr ”Stropi de energie”.
.