"Imi place Drurelax pentru ca apa este calda si curata, mereu este curatenie, tarifele sunt acceptabile si se pot face multe feluri de sport."
Brigitta Kaszta
"Vreti sanatate? Atunci treceti pe la Drurelax... Aproape de Baia Mare, curat, civilizat, personal zambitor (ceea ce mi-a placut foarte mult), amabilitate, controlul calitatii apei (vazut cu proprii ochi) vestiare tehnologizate (dulapuri securizate, uscatoare de par, dusuri, spatiu intim pentru schimbul lenjeriei). Bar cu spatii adecvate pentru fumatori si nefumatori, ce mai? Intr-un singur cuvant: RELAXARE!"
Edi Eduard
"Last night I had the best time of my life. Drurelax is a life experience that has to be tried, at least once in a lifetime. But be sure, you'll return there. Everything, from swimming pools to the spa area, is there to make you feel like a newborn, forget every problem and enjoy life. And last, but not least - the staff is great! Thank you, Roxana, for an awesome experience. You, guys, are doing a great job!"
Diana
"Imi place DruRelax pentru ca dupa o zi de munca e locul in care imi reincarc bateriile cel mai bine printr-o relaxare maxima si fiul meu invata sa inoate in acelasi timp!"
Farte Ciprian
"Suntem foarte impresionati de tot ce am vazut aici. Mare lucru ca cineva aici a indraznit si a reusit sa realizeze un proiect de asemenea anvergura. Vom reveni cat mai curand si vom face "presa" buna. Felicitari si tot respectul!"
C.F Terţan
"Admir DruRelax-ul pentru profesionalismul de care dau dovada cei de acolo si pt oaza de liniste si relaxare care te inconjoara!!"
Hodor Marius
"Pe langa faptul ca este ultramodern, apreciez modalitatea de dezinfectare a apei rapida si eficienta! Mare lucru sa stii ca esti in siguranta."
Fulker Teodora
"Ne-am simtit bine intr-un loc relaxant si intr-o oaza de liniste. Va felicitam pentru alegerea facuta in a investi. Mai sunt si cateva sugestii, ne-am bucura daca le-ati luat in considerare: - dulapurile vestiarelor sunt prea mici - la sauna umeda dorim mai puternic aburul - fotoliile poate putin mai calde. Multumim pentru intelegere si decizia de a tine cont de parerea clientilor."
Danciu Ciprian
"E o relaxare bine meritata. Felicitari pentru buna organizare si conditiile oferite."
Luminita Claudia Botar
"Pastele sunt fabuloase!!! Cele mai bune din oras. Felicitari bucatarului!"
Teodora Vaum
"Felicitari pentru investitia facuta,este totul foarte bine realizat dar eu cred ca in zona de servicii a SPA-ului, mai trebuiesc aduse imbunatatiri respectiv saunele (umeda si uscata) sa functioneze mai bine (temperaturile sa fie mai ridicate) si nu ar fi rau sa montati si un ciubar cu apa ff rece pentru iesirea din saune. In rest este ok si va urez sa aveti ....multi clienti!"
Oliver
"Imi place Drurelax‬‬‬ pentru ca are de toate !"
Marton Sergiu Ciprian
"Imi place ‪Drurelax‬‬‬ pentru ca esti tratat cu respect, amabilitate, este un loc extraordinar unde te poti relaxa dupa o zi de munca."
Ulici Carmen
"Felicitari! In primul rand as dori sa va felicit pentru echipa simpatica ce exista in cadrul DruRelax si totodata pentru conditiile pe care le puneti la dispozitita clientilor. In al doilea rand, ca si o rugaminte si o propunere totodata, as dori solicitarea introducerii unor clase de CYCLING/TONIFIERE! Multumesc."
Anonim
"Imi place DruRelax pentru ca e elegant si curat, si pentru ca acolo lucreaza prietenul meu si alti oameni faini!"
LadyChocolate Eve
"Imi place Drurelax pentru ca e cel mai bun loc de relaxare cu o echipa bine instruita care iti ofera cele mai bune servici ! Like pt tot ce inseamna DruRelax !!"
Adrian Nelutzu
"Imi place Drurelax pentru ca este cel mai frumos si elegant Centru SPA din zona. I like Drurelax because it's the most beautiful and elegant SPA in the area."
Roman Ramona Forizs
"Mi-am uitat ceasul in vestiar in urma cu o luna si totusi l-am recuperat de la receptive. Multumesc mult echipei Drurelax ."
Lar Daniel
"E un loc unde te vei simti minunat garantat!"
Raluca Pop
"Apa buna , saune calde, oameni frumosi :) , imi place foarte mult."
Kao Oss
"Am fost aici m-am simtit foarte bine. Recomand locatia tututor."
David Jeronimo
"Locul ideal pentru cei care vor sa inoate !"
Annamaria Bertolut
"Superb, excelent, rafinament, deosebit."
Ajf Maramureș