Petreceri organizate

Vrei să ai parte de o aniversare de vis la piscină? Invită-ți prietenii pentru a sărbători împreună într-o atmosferă unică plină de soare, apă, tobogane și multe alte surprize organizate special pentru tine!

Centrul DruRelax are bucuria de a găzdui zilnic și de a crea spații de joacă și conditii pentru sute de copii, începând de la bebeluși până la copii de toate vârstele.
Când vine vorba de zile de naștere, tot mai mulți copii aleg să își petreacă ziua lor specială într-un cadru care le pune la dizpoziție organizarea petrecerii mult dorite. Doar tortul și șampania se aduc de acasă, de restul ne ocupăm noi: de la organizarea petrecerii, decor, invitații speciale, ambianță, voie bună, până la mâncarea special preparată pentru cei mici.

Cea mai mare satisfacție pentru noi, ca Centru, este atunci când clienții noștri pleacă de aici cu gândul de a se reîntoarce cât de repede, mulțumindu-ți pentru serviciile de calitate pe care i le-ai pus la dispoziție și pentru starea de spirit cu care se întorc acasă.

Toboganele, atât din interior cât și din exterior, dar și celelalte piscine și activități antrenante, îi fac pe cei mici să adore acest loc. Mare ne este bucuria atunci când auzim strigătul copiilor încă de pe treptele recepției, și nerăbdarea cu care aleargă spre mult doritele piscine. Zilnic avem scene haioase cu copii și suntem inspirați de energia și de jovialitatea lor. Nu degeaba se spune uneori că “fericirea ta este condiționată în primul rând de fericirea lor”.

La DruRelax se pot organiza de asemenea și petreceri ale burlacilor sau burlăcițelor într-o atmosferă plăcută și relaxantă, unde vă puteți oferi clipe de răsfăț deosebite și experienţe inedite – un adevărat răsfăţ al trupului şi confort al spiritului.

Pentru mai multe informații și programări pentru petreceri, apelați cu încredere la consultanții noștri, la numărul de telefon: 0731005723!
Petreceri organizate pt site
Petreceri organizate pt site